fbpx

Anda masih lagi alami kesukaran dalam kehidupan harian anda?

Atau

Mungkin orang tua anda?

Anda Masih lagi?

Kini Tidak Lagi Dengan

Anda Mampu Memudahkan Urusan Seisi Keluarga Anda Dengan Berbelanja Serendah RM2.50 Sehari..

Memperkenalkan Water Purifier dari SK Magic

JIK.SOO RIA

Water Filter

Hanya Serendah

RM105

RM75

sebulan

Penapis Air Dengan Teknologi Terkini

TANPA TANGKI!

Play Video

KENAPA PILIH JIKSOO RIA?

SEJUK, PANAS & SUHU BILIK

Ada 3 Suhu Utama dengan Smart Watering Control.

Tak perlu risau lagi nak ambil air sejuk atau panas boleh tanpa had!

Sistem pemanasan & penyejukan segera

Anda boleh dapatkan air sejuk dan panas instant on demand, tekan sahaja terus dapat dan paling best tanpa had

Seluruh Kehidupan Anda Seolah-olah Berubah Menjadi Sangat Mudah

DESIGN YANG SANGAT MODEN & JIMAT RUANG

ANDA RISAU TENTANG KUALITI?

JANGAN BIMBANG WARRANTY & SERVICE PERCUMA SELAMA 7 TAHUN

KENAPA JIKSOO RIA?

Anda Lihat Sendiri Bagaimana Perbezaan antara model lain di pasaran

APA FEEDBACK PENGGUNA SK MAGIC?

Anda Boleh Mengubahnya Mulai Sekarang, Bukan Nanti..

SOALAN LAZIM

Pendaftaran SK Magic ni sangat mudah, hanya perlukan IC sahaja dan perlu ada kad debit atau online banking untuk payment. Suri rumah pun boleh apply dan mudah lulus.

Setiap pembelian penapis SK Magic akan disertakan dengan pakej servis dan penukaran secara percuma selama tempoh pembayaran. Setiap 2 bulan, servis ‘sterilization’ dan pemeriksaaan akan dilakukan oleh ‘Skilled Technician’.

Penapis ini mempunyai 3 filter dengan 5 ‘stage filtration’. Filter akan ditukar setiap 4 bulan mengikut jadual filter. Ada yang ditukar setiap 4 bulan, setiap 8 bulan, dan setiap 12 bulan. Dalam setahun, sebanyak 5 filterĀ  yang akan ditukar demi menjaga kualiti air.

Untuk melanggan penapis air SK Magic ini, Tiada deposit dikenakan. Anda hanya perlu bayar RM1 (Tokenization untuk pengesahan bayaran sahaja) dan 1 bulan advance payment iaitu hanya RM75 sahaja untuk permulaan. Dan seterusnya hanya bayaran bulanan RM75 sehingga tamat tempoh bayaran. Bayaran pula adalah potongan secara automatik, boleh menggunakan kad debit, kad kredit dan online banking.

Tiada caj tambahan untuk pemasangan dan penghantaran di seluruh pelusuk Semenanjung Malaysia.

Ya, seperti mana2 pembelian bayaran bulanan. Akan ada kontrak untuk setiap pembelian penapis air ini, Jika anda ingin menamatkan langganan sebelum tamat kontrak. Ada sedikit bayaran ‘penalty’ yang akan dikenakan dan perlu ‘return’ semula penapis air tersebut.

Selepas proses pendaftaran berjaya, Order anda akan diproses dan di ‘verify’ kan oleh pihak HQ. Selepas dah lulus HQ akan hubungi untuk penetapan tarikh pemasangan. Kebiasaan tempoh pemasangan adalah dalam masa 3-7 hari selepas pendaftaran.

Boleh, anda hanya perlu mendaftar seperti proses biasa dan maklumkan kepada kami alamat pemasangan dan wakil yang boleh dihubungi untuk tarikh pemasangan.

Ya setiap penapis air SK Magic akan di beri perlindungan dengan ‘warranty’ selama tempoh bayaran. Untuk Jiksoo Ria RM75 sebulan, ‘warranty’ sehingga 7 tahun, jika ada sebarang masalah anda boleh terus hubungi saya atau Customer Service untuk aduan masalah. Tiada sebarang caj tambahan untuk setiap kerosakan barang yang ditukar. (kerosakan bukan kerana kecuaian pihak pengguna).

Untuk pakej servis selepas tamat kontrak, anda boleh mendaftar sebagai ‘Membership‘. Untuk Model Jiksoo Ria adalah RM540 setahun. Pakej ‘Membership‘ ini adalah pilihan dan tidak wajib.