fbpx

OFFER INI BAKAL TAMAT

Lengkapkan borang dibawah untuk  pihak kami submit Pre-Register form.

Jika Permohonan Lulus Baru Anda Buat Bayaran.
Daftar Sekarang
Sila Isikan Alamat Penuh
Cimb,Maybank,etc

 

DOKUMENT YG DIPERLUKAN:

Masih Ada Lagi Yang Bermain Dalam Fikiran?

SOALAN LAZIM

Pendaftaran SK Magic ni sangat mudah, hanya perlukan IC sahaja dan perlu ada kad debit atau online banking untuk payment. Suri rumah tanpa slip gaji pun boleh apply dan mudah lulus.

Untuk melanggan penapis air Wiz C ini, Tiada deposit dikenakan. Anda hanya perlu bayar RM1 (Tokenization untuk pengesahan bayaran sahaja) dan 1 bulan advance payment iaitu hanya RM65 sahaja untuk permulaan. Dan seterusnya hanya bayaran bulanan RM65 sehingga tamat tempoh bayaran. Bayaran pula adalah potongan secara automatik, boleh menggunakan kad debit, kad kredit dan online banking.

Tiada caj tambahan untuk pemasangan dan penghantaran di seluruh pelusuk Semenanjung Malaysia.

Selepas proses pendaftaran berjaya, Order anda akan diproses dan di ‘verify’ kan oleh pihak HQ. Selepas dah lulus HQ akan hubungi untuk penetapan tarikh pemasangan. Kebiasaan tempoh pemasangan adalah dalam masa 3-7 hari selepas pendaftaran.

Setiap pembelian penapis SK Magic akan disertakan dengan pakej servis dan penukaran secara percuma selama tempoh pembayaran. Setiap 2 bulan, servis ‘sterilization’ dan pemeriksaaan akan dilakukan oleh ‘Skilled Technician’.

Penapis ini mempunyai 3 filter dengan 5 ‘stage filtration’. Filter akan ditukar setiap 4 bulan mengikut jadual filter. 

Ya setiap penapis air SK Magic akan di beri perlindungan dengan ‘warranty’ selama tempoh bayaran. Untuk Wiz C RM65 sebulan, ‘warranty’ sehingga 7 tahun, jika ada sebarang masalah anda boleh terus hubungi saya atau Customer Service untuk aduan masalah. Tiada sebarang caj tambahan untuk setiap kerosakan barang yang ditukar. (kerosakan bukan kerana kecuaian pihak pengguna).

Boleh, anda hanya perlu mendaftar seperti proses biasa dan maklumkan kepada kami alamat pemasangan dan wakil yang boleh dihubungi untuk tarikh pemasangan.

Ya, seperti mana2 pembelian bayaran bulanan. Akan ada kontrak untuk setiap pembelian Wiz C iaitu Selama 7 Tahun. Jangan Risau, Anda Juga Bakal Menikmati Service Premium dari SK Magic Selama 7 Tahun Tersebut.

Untuk pakej servis selepas tamat kontrak, anda boleh mendaftar sebagai ‘Membership‘. Untuk Model Wiz C adalah RM540 setahun. Pakej ‘Membership‘ ini adalah pilihan sahaja dan tidak wajib.